Čavle 12. lipanj 2022. Klaudio Vrančić

Brojni posjetitelji na Platku uživali u sportu i rekreaciji

Brojni posjetitelji na Platku uživali u sportu i rekreaciji

“Međunarodni olimpijski dan” na Platku je i ove godine, po predivnom vremenu, obilježen uz različite sportsko- rekreativne sadržaje u kojima su uživali brojni posjetitelji

Na Platku se danas planinarilo, vozilo bicikle, trčalo, šetalo, igralo odbojku i mali nogomet, treniralo s Marijom Mlinarićem, uživalo u nordijskom hodanju, tubingu, poligonu, streličarstvu, trampolinu, vožnji autića… a svoje je mjesto na najdražoj planini pronašao i “Zdravi kutak”.


U različitim su sportsko- rekreativnim sadržajima, po predivnom vremenu, uživali brojni posjetitelji, najviše dakako oni najmlađi. A u tome su im pomogli DJ Vedran i popularni voditelj Dražen Turina Šajeta, koji je na Platku promovirao i humanitarnu akciju "Vjerujete li u čudo?”.


“Međunarodni olimpijski dan” na Platku je obilježen u sklopu Festivala sportske rekreacije PGŽ, kojeg su realizirali SSR “Sport za sve” PGŽ, u suradnji s KŠR Gorovo, NZZJZ PGŽ, MM Treningom, Udrugom “Zdrav život postaje navika”, Hrvatskim Crvenim križom- Društvom Crvenog križa PGŽ, Primorsko- goranskom županijom, Zajednicom sportova PGŽ i Goranskim sportskim centrom, dok je pokrovitelj Hrvatski olimpijski odbor.