Čavle 19. rujan 2019.

Čak 200 atraktivnih kamiona ovog vikenda na Grobniku

Čak 200 atraktivnih kamiona ovog vikenda na Grobniku
6. Truck Show, manifestacija koja okuplja veliki broj cestovnih prijevoznika iz Hrvatske i okolnih zemalja, ovog vikenda stiže na Grobnik, gdje će se okupiti oko 200 atraktivnih kamiona. 

Naredni vikend, 21. i 22. rujna, rezerviran je za novi spektakl na Automotodromu Grobnik, gdje će se održati 6. izdanje Truck Showa Hrvatska. 


Na manifestaciji koja okuplja brojne cestovne prijevoznike iz Hrvatske i okolnih zemalja ove će se godine okupiti oko 200 atraktivnih kamiona, uređenih interijera i eksterijera, a očekuje se i veliki broj posjetitelja. 


Okupljenima će se uz raskošne kamione predstaviti i dvadesetak sponzora, većinom zastupnika renomiranih europskih proizvođača vozila, autodijelova i ostalih tvrtki vezanih za različite usluge u transportu.


Truck Show počinje ove subote u 14 sati i traje do kasnijih večernjih sati, a nastavlja se već nedjelju ujutro. Zasigurno najatraktivniji dio manifestacije bit će svečani defile kamiona po grobničkoj ljepotici, koji je najavljen za nedjelju u 17 sati.