Čavle 7. veljača 2023. K.V.

Carrolina Bajrić najbolja je županijska sportašica u 2022.

Carrolina Bajrić najbolja je županijska sportašica u 2022.
Nagrada za najuspješniju županijsku sportašicu bit će dodijeljena Carrolini Bajrić iz Boćarskog kluba Čavle ŠB

Izvršni odbor Zajednice sportova PGŽ je na sjednici, održanoj krajem siječnja, odlučivao o izboru najuspješnijih sportaša i sportskih djelatnika u Primorsko- goranskoj županiji u protekloj godini. 

Odlučeno je da će nagrada za najuspješniju županijsku sportašicu biti dodijeljena Carrolini Bajrić iz Boćarskog kluba Čavle ŠB. Carrolina je u 2022. osvojila zlato i dvije bronce na Europskom prvenstvu u Ljubljani, ekipni naslov prvakinja Hrvatske, treće mjesto ekipno na Kupu europskih prvakinja te četvrto mjesto na Mediteranskim igrama.


“Za mene je ova nagrada jedno jako veliko i posebno priznanje. Biti najbolja sportašica u Primorsko- goranskoj županiji nije mala stvar. Nagradu bi posvetila svom treneru Deanu Klariću jer bez njega ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Rekao mi je da je ovo priznanje kruna moje 2022. godine, ali i dugogodišnjeg mukotrpnog rada i odricanja. No, ja bi ga ispravila jer ova nagrada je naša zajednička kruna, naše priznanje. Nadam se da ćemo zajedno nastaviti i još dugo ostvarivati dobre rezultate”, rekla je Bajrić, poručivši kako se nada će ova nagrada doprinijeti popularnosti i promociji boćanja.


Svečanost dodjele priznanja najuspješnijim sportašima održat će se u utorak, 28. veljače, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.