Čavle 20. travanj 2024. Klaudio Vrančić

Čavjanske boćarice nove su državne prvakinje

Čavjanske boćarice nove su državne prvakinje
Boćarice Škole boćanja Čavle u drugoj utakmici finala prvenstva Hrvatske na Hrastenici su svladale Pulu i okitile se sedmim naslovom državnih prvakinja

Čavjanske boćarice nove su državne prvakinje! Nakon što su slavile u Istri Čavjanke su i u uzvratu finala hrvatskog prvenstva, odigranom danas na Hrastenici, bile bolje od lanjskih prvakinja - ŽBK Pule.

Uvjerljivih 16:8 protiv Puležanki kruna je sezone koju su igračice Deana Klarića završile dominantno, bez ijednog poraza. Bilo je to i više nego dovoljno za veliko slavlje, šampanjac i bakljadu na Hrastenici.


“U 12 kola regularnog dijela prvenstva nismo poraženi. U polufinalu smo na dvije dobivene utakmice slavili s 2:0. Prošlog vikenda velikom pobjedom otvorili smo vrata za slavlje titule na našem terenu. Sedmi nam je to naslov prvaka u proteklih 14 godina”, rekao je Klarić

“Izdominirale smo cijelu ligu bez poraza. U boćanju uvijek odlučuju nijanse, ali stvarno smo pokazale igru. Imamo potrebnu širinu. Zadovoljne smo, titula je vraćena”, kazala je Nikol Belasić.


“Nadigrale smo Pulu vani i doma, pokazale koliko smo dobre i popele se na tron. Posebno veseli što naše mlade cure stasaju i postaju prave igračice”, rekal je Carrolina Bajrić.

“Mi smo ekipa koja se opredijelila na stvaranje. Danas imamo 33 registrirane igračice, od toga ih je 16 mlađe od 15 godina. Mislim da nam je budućnost blistava”, za kraj je poručio Klarić.