Čavle 17. studeni 2021. Klaudio Vrančić

Čavjanske znamenitosti zanimljive turističkim agencijama

Čavjanske znamenitosti zanimljive turističkim agencijama
Čavjanske znamenitosti jučer su obišli predstavnici turističkih agencija, koji nisu skrivali zadovoljstvo viđenim pa bi na Čavle uskoro mogle stići i brojne izletničke grupe

S bogatom kulturno- povijesnom baštinom općine Čavle jučer su se upoznali predstavnici opatijskih turističkih agencija Katarina Line, Da Riva i Cromatours te agencije Via Mea iz Crikvenice.

Dio onoga što nudi općina Čavle pokazao im je direktor TZO Čavle Ivan Salamon, koji je okupljene između ostaloga poveo u razgledavanje drevnog grobničkog Kaštela, najstarije grobničke crkve- sv.Filipa i Jakova, vidikovca i kapelice sv. Križa… a na samom su kraju uživali u gastro delicijama Castrum puba. 


“Napokon smo stekli kvalitetne preduvjete da ugostimo grupe turista koji borave u neposrednoj blizini. Cilj nam je da postanemo nezaobilazna destinacija za posjet grupama, koje borave ne samo na opatijskoj i crikveničkoj rivijeri već i šire na kvarnerskom i istarskom području. Predstavnici agencija su prepoznali veliki potencijal i blizinu destinacije koja je idealna za posjete turista. Nadamo se da ćemo već sljedeće godine ugostiti mnogobrojne grupe”, poručio je Salamon.