Čavle 1. veljača 2023. K.V.

“Čavjanski maškarani tanci” ove subote u Domu kulture

“Čavjanski maškarani tanci” ove subote u Domu kulture
Maškare će se, u organizaciji Grobničkih dondolaša, zabavljati uz Grupu Aurora i ugostiteljsku ponudu, a najbolje čekaju nagrade

Vijest koja će zasigurno razveseliti sve zaljubljenike u maškarana događanja je ona da će u Domu kulture Čavle ponovno biti organizirani maškarani tanci. Ove godine bit će to, najavljuju organizatori- “jedni ali vredni tanci”. 


“Čavjanski maškarani tanci dugo godina su bili na glasu kao najbolji, a sada nakon nekoliko godina pauze pokušat ćemo vratiti staru naviku i ponovno napuniti i rasplesati Dom onako kako samo mi to znamo”, poručuje Rea Čargonja, direktorica Turističke zajednice Općine Čavle. 

Čavjani pozivaju sve zaljubljenike u maškare da im se pridruže u subotu, 04. veljače od 21 sat u Domu kulture Čavle. Ulaz je besplatan, a cijelu noć maškare će se zabavljati uz Grupu Aurora. 


“Spremite svoje najoriginalnije maske jer čekaju vas brojne nagrade. Dodjeljivat će se nagrade u 3 kategorije: nagrada za najbolju maškaranu grupu, nagrada za najbolji maškarani par te najbolja pojedinačna maska”, najavljuje Čargonja. 

Nagrade su osigurali Pizza Cut Oliva, Caffe bar Centar, Veliki dom Platak i Villa S&S. Bit će tu i brojna druga iznenađenja koja su pripremili organizatori- Grobnički dondolaši, uz pomoć Općine Čavle i Turističke zajednice Općine Čavle.