Čavle 14. prosinac 2022. Izvor: Općina Čavle

Čavjanskim umirovljenicima bal i 900 poklon bonova 

Čavjanskim umirovljenicima bal i 900 poklon bonova 
Sve je spremno za jedno od najveselijih i najrasplesanijih događanja, a umirovljenike čekaju i poklon bonovi

Sutra 15. prosinca, s početkom u 18 sati, održat će se jedno od najveselijih i najrasplesanijih događanja- “Bal umirovljenika općine Čavle”, u organizaciji Općine i čavjanske Udruge umirovljenika. Budući da udruga ima čak 600 članova, u Domu se očekuje veliki broj posjetitelja, koji će se zabavljati uz besplatan ulaz, gastro ponudu i Eureka band. 

“Veselimo se što će naši sumještani ponovno bezbrižno družiti i zabavljati. Naš Bal umirovljenika uvijek je posebno događanje u našoj općini gdje plesa i veselja nikad ne nedostaje. Zahvaljujem se ovom prilikom dugogodišnjoj predsjednici Vlasti Šušak i čestitam novoj predsjednici Udruge umirovljenika općine Čavle Jadranki Škiljan te želim joj puno uspješnih programa na radost naših stanovnika treće životne dobi”, poručuje načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić. 


“Zahvaljujem se svima koji su podržali moje imenovanje na mjestu predsjednice naše udruge, zatim potpredsjednici Vesni Broznić, mojoj prethodnici i suradnici koja će nastaviti voditi financije Vlasti Šupak te Izvršnom odboru Udruge umirovljenika. Posebna zahvala ide svim povjerenicama udruge koje su spona između vodstva Udruge i članova, koje vrijedno rade, obilaze članove i prepoznaju njihove potrebe. Pozivam sve umirovljenike s područja naše općine, a ne samo članove Udruge umirovljenika da se odazovu balu te da se ponovno podružimo i zaplešemo u povodu predstojećih blagdana”, rekla je predsjednica Udruge umirovljenika Jadranka Škiljan.

Osim Bala, povodom Božića i Nove godine Općina Čavle je pripremila poklon bon u vrijednosti od  300 kuna. Poklon bon može dobiti po jedan umirovljenik stariji od 70 godina u jednom kućanstvu ili obitelji. Tako će sljedećeg tjedna biti podijeljeno 900 bonova. 


Po bonove umirovljenici mogu doći u Klub umirovljenika u Bajcima s osobnom iskaznicom. Ako bon preuzima netko drugi, pozivaju se da uzmu osobnu iskaznicu za osobu za koju podižu. 

Poklon bonovi se mogu podići u Klubu umirovljenika u Bajcima, na adresi Griža 16 od 13 do 17 sati i to po sljedećem rasporedu: 19. prosinca Podrvanj, Grobnik, Zastenice i Ilovik, 20. prosinca Podčudnić i Buzdohanj, 21. prosinca Cernik i Mavrinci, 22. prosinca Čavle i Soboli.