Čavle 18. svibanj 2017.

"Dani otvorenih vrata" Goranskog sportskog centra

"Dani otvorenih vrata" Goranskog sportskog centra
Ovog vikenda posjetitelji će na Platku moći uživati u adrenalinskoj tubing vožnji, panoramskoj vožnji žičarom, nogometu, košarci, odbojci na pijesku, graničaru, badmintonu, disc golfu, boćanju, vožnji biciklima, skakanju na trampolinu, autićima na pedale i tubing vožnji, a sve uz povoljne cijene, povodom "Dana otvorenih vrata" Goranskog sportskog centra.
 
"Danima otvorenih vrata" Primorsko- goranska županija i Goranski sportski centar žele približiti građanima sadržaje kojima GSC raspolaže. Na konferenciji su prisustvovali pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Valerij Jurešić, direktor Goranskog sportskog centra Alen Udovič i stručni suradnik za sport GSC-a Davorin Klobučar.
 
Pročelnik Jurešić istaknuo je dugogodišnja ulaganja u Centar rekreacije na Platku koji je koji je na nacionalno ratni jedan od najatraktivnijih te je pohvalio još bolju i funkcionalniju klizališnu sezonu u Delnicama.  
 
"Razvoj ide primjerno i izvrsno posljednjih godina , a Dan otvorenih vrata omogućuje da se čuje od građana što još građani očekuju i kakvi smjerovi tog razvoja bi njima bili najpoželjniji", rekao je Jurešić.  
 
"Nakon velikih investicija u Platak i Delnice u kojima je puno novih stvari napravljeno na Platku. Svijeni smo činjenice da postoji veliki broj građana Primorsko- goranske županije pa i šire koji svjesni svih događaja. Odlučili smo se marketinški pomaknuti i putem Dana otvorenih vrata povoljnim cijenama pokazati koji su to sve sadržaji i što to imamo na Platku i u Delnicama", rekao je Udovič.
 
Posjetitelji će  za samo 10 kuna na Platku od 10 do 18 sati moći uživati u Adrenalinskoj tubing vožnji (3 spusta), panoramskoj vožnji žičarom, 1 satu igranja nogometa, košarke, odbojke na pijesku, graničara ili badmintona, disc golfu s opremom za 4 osobe ili boćanju sa setom boća. Za 5 kuna posjetitelji će pak, moći unajmiti 2 bicikla na sat vremena, zabaviti se skačući 10 minuta na trampolinu ili isto toliko voziti auto na pedale ili jednom okušati adrenalinsku tubing vožnju.
 
U Delnicama će posjetitelji  također od 10 do 18 sati, za 10 kuna moći igrati košarka i odbojka u Sportskoj dvorani ili mali nogomet u Multifunkcionalnoj dvorani za sport i turizam. Ljubitelji kuglanja će za samo 5 kuna kuglati sat vremena na kuglani, a za istu će se cijenu 1 h moći koristiti vanjsko košarkaško igralište.
 
Osim promocije destinacije i raznovrsne ponude te općenito sporta i rekreacije, cilj je ovoga projekta i ukazivanje na važnost provođenja sportsko- rekreativnih aktivnosti, koje znatno utječu na kvalitetu života i zdravlje. 

Foto: Platak Style (FB)