Čavle 13. siječanj 2022. K.V.

Dean Klarić novi je izbornik najboljih hrvatskih boćarica

Dean Klarić novi je izbornik najboljih hrvatskih boćarica
Klarić: “Želja mi je da moj mandat i povjerenje koje mi je ukazano od strane HBS- a obilježe kvalitetni nastupi naših cura”

Odlukom Hrvatskog boćarskog saveza trener trofejnih čavjanskih boćarica Dean Klarić novi je izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije.


“Ovo je nagrada za 11 godina stvaranja i rada u ženskom boćanju, šlag na tortu. Biti izbornik nacionalne vrste je vrh piramide trenerskog poziva. Svi mi treneri vjerojatno težimo toj poziciji. Nadao se potajno jesam, očekivao još nisam, ali sad prihvaćam izazov i odgovornost. Želja mi je da moj mandat i povjerenje koje mi je ukazano od strane HBS- a obilježe kvalitetni nastupi naših cura i ono što na klupskom nivou radim sve godine svog trenerskog poziva, uvođenje novih mladih snaga u velika takmičenja te stvaranje baze za buduće generacije i njihove uspjehe”, ističe Klarić. 


Za kraj spomenimo i kako će naša trofejna boćarica Nives Jelovica voditi najbolje hrvatske juniorke, dok je Vjekoslav Matetić, predsjednik i trener Boćarskog kluba Sveti Jakov, novi izbornik muške selekcije.