Čavle 21. ožujak 2024. K.Vrančić

Dondolaši prikupili više od 6.200 eura za udrugu Rijeka 21

Dondolaši prikupili više od 6.200 eura za udrugu Rijeka 21

U velikom finalu humanitarne akcije “Dondolaši za naši” 6.200,00 eura danas je uručeno Udruzi za sindrom Down - Rijeka 21

Grobnički dondolaši velikog srca od sredine prosinca do sredine veljače prodavali su humanitarne kalendare, u sklopu tradicionalne akcije “Dondolaši za naši”. Prikupljeno je tako 6.200,00 eura za Udrugu za sindrom Down - Rijeka 21.


U ime Grobničkih dondolaša sponzorima, Općinama Čavle i Jelenje, fotografima koji su sudjelovali u izradi kalendara, ali i svima koji su kupnjom kalendara pomogli u realizaciji humanitarne akcije, zahvalio je Frenki Fućak.

Prikupljena sredstva večeras su donirana predstavnicima udruge Rijeka 21, na čelu s predsjednicom Amirom Mešić Simunić, koja se zahvalila Dondolašima. 


“Zajednica je ta koja nas čini jačima. Pomoć zajednice je nešto što je nama najbitnije. Gledajući s roditeljske strane to je ono što nas čini sretnima i što daje nadu da naša djeca nikada neće ostati sama i napuštena. Hvala vam i nastavite pomagati i činiti našu zajednicu boljom i ljepšom”, kazala je Mešić Simunić.


Prikupljena sredstva iskoristit će se za renovaciju kupaonice u prostorijama Udruge, a u realizaciji hvalevrijednog projekta, kako je najavio predsjednik Alen Haramija, još će jednom pomoći i Grobnički dondolaši.