Čavle 28. listopad 2017.

"Exitovci" nastavili sjajnu kazališnu priču na Čavlima

"Exitovci" nastavili sjajnu kazališnu priču na Čavlima
Sjajna kazališna priča na Čavlima je, u nikad punijem Domu kulture, sinoć nastavljena hit predstavom Teatra Exit- “Kako misliš mene nema”.
 
“Exitovci” su sinoć, hit predstavom “Kako misliš mene nema”, oduševili publiku, ali i srušili rekord u Domu kulture na Čavlima. Broj gledatelja popeo se iznad 750, čime su nadmašeni čak i “Muškarci”. 
 
Kroz dvosatnu predstavu glumci Filip Juričić i Amar Bukvić gledatelje upoznaju s nizom u jednu ruku nepoznatih, a u drugu tako poznatih likova i situacija iz gotovo svačije svakodnevice. 
 
Dvojica glumaca kroz mnoštvo uloga i nevjerojatnih transformacija publiku na Čavlima nisu ostavila ravnodušnom pa ne čudi što na samom kraju gledatelji ovacijama glumce nisu “puštali” s pozornice.
 
Popularna predstava, u režiji Ivice Boban, koja ove godine slavi čitavo desetljeće, koliko je provela na kazališnim daskama diljem Hrvatske, na Čavlima je tako opravdala visoka očekivanja.
 
Grobnička kazališna priča nastavlja se 25. studenog, kada na Čavlima gostuje Kazališta Moruzgva s predstavom “Gola u kavezu”.