Čavle 23. lipanj 2020.

Gardence Open Air ovog petka u grobničkom Kaštelu

Gardence Open Air ovog petka u grobničkom Kaštelu

Ovog petka, 26.06., Kvarner postaje bogatiji za Gardence Open Air, novi party koncept na neuobičajenoj lokaciji. 

Frankopanski kaštel Grobnik, koji datira još iz ranog srednjeg vijeka, postaje poprište pravog malog festivalskog dana. Bogat program na dvije pozornice predvodi gošća iz Berlina, Dana Ruh, neizostavni aset izdavačke etikete i agencije Cocoon legendarnog Sven Vätha s kojim redovito i nastupa, a stiže i popularni hrvatski dvojac PEZNT koji već ima bogatu izdavačku karijeru na etiketama poput Defected-a, Dirtybird- a i Toolrom- a, te nastupe na brojnim poznatim hrvatskim te međunarodnim festivalima.


“Zapravo, nije riječ o tek uobičajenom party- u, već o pravom malom festivalskom danu. Gardence je novi butik serijal, koncept s dva stage-a i dva različita programa a važno je da, osim noćnog, publika uživa u dnevnom i večernjem programu uz bogatu ponudu barskog i gastro sadržaja na romantičnoj lokaciji”, poručili su organizatori iz Liminal i Press Play  kolektiva koji su se udružili kako bi publici istovremeno pružili dva različita programa.


Čak 12 nastupa, 13 sati glazbe, koktel bar pod vodstvom Three Monkeys bara, food corner i atraktivna lokacija bili su dovoljni da se early bird ulaznice rasprodaju u samo dva dana. Ulaznice po regularnoj cijenu od 80,00 kn prodaju se online putem Entrio sustava, dok će na ulazu cijena skočiti na 100,00 kn ukoliko bude preostalih ulaznica stoga požurite po svoju ako ste se zaželjeli festivalskih užitaka.