Čavle 27. svibanj 2022. K.V.

Grobnišćina ove subote zajedno za Macolu

Grobnišćina ove subote zajedno za Macolu
Fešta u Mavrincima uz Grobničan, palačinke na legendarnom jogu u Bajcima… Pokažimo u subotu da nas je briga za Macolu, pozivaju iz udruge “Koga briga”

Nogometni klub Grobničan u subotu (17.30 sati) igra posljednju utakmicu ove sezone, Momčad trenera Dušana Gruevskog na igralištu Adele Bebe Haramije dočekuje labinski Rudar Trans Euro u pokušaju da dohvati titulu prvaka trećeligaškog zapada. Rezultatsku važnost utakmice dodatno osnažuje i činjenica da se Nogometni klub Grobničan od samih početaka uključio u humanitarnu akciju “Koga briga za Macolu” pa će tako subota u Mavrincima biti u znaku i dobrog nogometa i dobrih ljudi uvijek spremnih pomoći onima u nevolji.


“U akciju prikupljanja sredstava za liječenje Dalibora Marušića ili DJ Macole do sada su se uključile mnogobrojne udruge, tvrtke, pojedinci, svakom od Vas zahvaljujemo na nesebičnosti i trudu uloženom da i ova priča dobije sretan kraj, uz Dalibora je stala čitava Grobnišćina, Rijeka, riječki prsten, svaka kuna dragocjena je u našem nastojanju da pokušamo skupiti sredstva potrebna da bi Dalibor Marušić dobio prigodu izliječiti se od zloćudne bolesti i opet biti onaj pravi i stari DJ Macola”, ističe Kristian Sirotich iz udruge “Koga briga”.

Na računu akcije do sada je prikupljeno 232 tisuće kuna, što je golem iznos, ali još uvijek nedovoljan. 


“Stoga Vas pozivamo da nam se u subotu pridružite u Mavrincima, za dobar nogomet pobrinut će se uvijek za nadigravanje spremna momčad Grobničana, Grobnički dondolaši, Palentari i Daliborovi prijatelji pak imaju zadatak da prije i nakon utakmice nitko ne ostane gladan i žedan. Ako se pak želite malo zasladiti prije nogometa onda ne štedite vremena i navratite do sajma kreativaca na legendarni jog u Bajcima, udruga Mirakul organizira sajam rukotvorina na kojem će se peći palačinke sav prihod od kojih će biti uplaćen za Daliborovo liječenje. Dođite, pridružite nam se, pokažimo svima da unatoč teškim vremenima još uvijek ima nas koje je briga za svoje bližnje, prijatelje, susjede, sumještane, sugrađane. Čekamo Vas u Mavrincima i Bajcima”, poručuje Sirotich.

Naravno, pomoći možete i uplatom na račun otvoren u PBZ, uz naznaku Koga briga.. za Macolu. Broj računa: HR 1023400091511186135, Swift Code PBZGHR2X