Čavle 24. veljača 2018.

Hit komedija “OtpisaNE” oduševila grobničku publiku

Hit komedija “OtpisaNE” oduševila grobničku publiku
Hit komedijom “OtpisaNE”, Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta Scena Gorica, sinoć je u Domu kulture na Čavlima, pred više od 700 gledatelja, uspješno otvorena nova kazališna sezona.

Ako se “po jutru dan poznaje” Grobničane i njihove goste čeka još jedna nezaboravna kazališna sezona. Grobničke “daske koje život znače” sinoć su, u već tradicionalno prepunom Domu kulture Čavle, ugostile novu predstavu Kazališta Moruzgva i Scene Gorica- “OtpisaNE”.

Duhovita predstava koja ismijava šovinizam i ljudsku površnost priča o Hasanu, sirijskom migrantu i beogradskom studentu medicine, koji na putu za Njemačku “zapinje” u Hrvatskoj. Dok ksenofobna Snježana, poduzetna Hrvojka i iskusna zavodnica Milka pokušavaju spasiti simpatičnog Hasana on na neki način uspijeva spasiti njih.

Sjajna glumačka postava (Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Erna Rudnički i Slavko Sobin) kroz životnu je predstavu isprepletenu komičnim situacijama, koju potpisuje Nikola Zavišić, publiku na Čavlima oduševila, ali i natjerala na razmišljanje.

Kazališna sezona na Čavlima se nastavlja 17. ožujka u 20 sati, kada u Dom kulture stiže Teatar Exit s još jednom hit komedijom- “Taksimetar”.