Čavle 22. rujan 2019.

Impresivne limene zvijeri prošle grobničkom ljepoticom

Impresivne limene zvijeri prošle grobničkom ljepoticom
Dvjestotinjak impresivnih kamiona ovaj je vikend provelo na Automotodromu Grobnik. U današnjem velikom finalu “Truck Showa Hrvatska” limene su zvijeri u defileu prošle grobničkom pistom. 

Više od dvjesto atraktivnih kamiona te više od pet tisuća znatiželjnih posjetitelja ovog je vikenda bilo na Automotodromu Grobnik. 


6. izdanje “Truck Showa Hrvatska”, u organizaciji istoimene udruge, na Grobniku je okupilo cestovne prijevoznike iz svih krajeva Hrvatske, ali i brojne goste iz europskih zemalja. 


Okupljenima su se kroz protekla dva dana predstavili i sponzori, većinom zastupnici renomiranih europskih proizvođača vozila, autodijelova i ostalih tvrtki vezanih na usluge u transportu.


U današnjem je velikom finalu dvjestotinjak raskošnih kamiona,uređenih interijera i eksterijera, napravilo počasni krug po grobničkoj ljepotici. 


“Ovo je lijepa manifestacija, koja obogaćuje cijelu našu regiju i vrijeme je da joj se prida na važnosti”, na samom je kraju poručio predsjednik udruge “Truck Show Hrvatska” Neven Mohorovičić, najavivši kako će se sljedeće godine događanje održati u srpnju.