Čavle 29. rujan 2017.

"Jazavac" otvorio novu kazališnu sezonu na Čavlima

"Jazavac" otvorio novu kazališnu sezonu na Čavlima
Hit predstavom, redatelja Oliver Frljića, komedijom “Jazavac u Kerempuhu”, otvorena je nova kazališna sezona u Domu kulture na Čavlima.

Grobnišćina je velikim slovima upisana u kazališnu kartu Hrvatske, a sjajna kazališna priča, što je ne tako davno započela na Čavlima, nastavlja se i ove sezone.

Čast da otvori novi niz kazališnih predstava u Domu kulture na Čavlima večeras je pripala Satiričkom kazalištu Kerempuh, koje je na grobničkim “daskama što život znače” gostovalo s hit komedijom redatelja Oliver Frljića- “Jazavac u Kerempuhu.

Priča je to o jednom zagrebačkom kazalištu, bivšem “Jazavcu”, koje je 1994. postalo “Kerempuh”, koju su na duhovit način, kroz četiri energična stand up-a, ispričali vrhunski glumci (Hrvoje Kečkeš, Vilim Matula, Borko Perić i Rakan Rushaidat).

Oštra satira o društvenim apsurdima glumci Satiričkog kazališta Kerempuh, koje slavi pola stoljeća postojanja, opravdala je visoka očekivanja i dobro nasmijala oko 450 gledatelja, koliko ih se je večeras okupilo na Čavlima.

Grobničani i njihovi gosti neće morati dugo čekati na slijedeću predstavu. Već 27. listopada na Čavlima gostuje sjajni Teatar Exit s predstavom “Kako misliš mene nema”.