Čavle 18. prosinac 2014.

Kad se male ruke slože

Kad se male ruke slože
Kako to uistinu izgleda “kad se male ruke slože” pokazali su učenici Osnovne škole Čavle. Na tradicionalnoj božićnoj priredbi i sajmu učeničkih radova ove su godine prikupljana sredstva za Dječju bolnicu Kantrida, UNICEF-ov projekt “Škole za Afriku” te potrebite mještane. Dobrovoljne priloge sakupljali su učenici, koji su na humanitarnom sajmu izložili svoje radove. 

“Vrijedno rade za ovaj prigodni sajam. Radovi su nastali u školskim radionicama, ali ovom prilikom moram istaknuti ne samo učenike, već i učitelje i roditelje. U studenom i prosincu imali smo radionice na kojima su sudjelovali svi zajedno. Radilo se stvarno svašta, ikebane, nakit, ukrasi, keramika… Imamo prekrasnih stvari poput ručno izrađenih kuglica od tkanine None su nam pokazale kako se rade, a učenici su savladali vrlo tešku tehniku. Radilo se zaista s puno srca i volje, što se vidi i po rezultatima,“ naglasila je Tanja Stanković, ravnateljica Osnovne škole Čavle.

U zabavnom dijelu večeri grobničkim su osnovnoškolcima, u zabavljanju prepunog Doma kulture na Čavlima, u pomoć priskočili: Flash Dance Unit, Plesni studio RiS Dance Centar i Zumba Eli.