Čavle 9. ožujak 2019.

Klapa Grobnik predstavila spot za pjesmu “Nije za tebe”

Klapa Grobnik predstavila spot za pjesmu “Nije za tebe”

Predstavljen je spot za pjesmu “Nije za tebe”, kojom je Klapa Grobnik 2015. nastupila na festivalu "Slavuji Kamerlenga- Vinko Coce“ u Trogiru. Spot sniman na kvarnerskim lokacijama obiluje predivnim kadrovima. 

Klapa Grobnik ovih je dana predstavila spot za pjesmu “Nije za tebe” s kojom je još 2015. nastupila u Trogiru na festivalu “Slavuji Kamerlenga- Vinko Coce”. Atraktivni kadrovi snimani su na kvarnerskim lokacijama, od otoka Krka, preko Bakra i Kraljevice do starog grobničkog kaštela.
 


Spot nastao u produkciji tvrtke Intel Media, pod redateljskom "palicom" Brune Grgurića, a scenarij potpisuje Zoran Trubić.

Klapa Grobnik

Klapa Grobnik osnovana je 1997. godine i ove godine slavi 19. tu godišnjicu neprekidnog rada. Iza klape su stotine nastupa i tisuće proba. Proputovali su cijelu Hrvatsku i nastupali na gotovo svim klapskim festivalima s kojih su se nerijetko vraćali s nagradama. Svoj su kraj pjesmom promovirali i u inozemstvu pa su tako nastupali u Mađarskoj, Poljskoj, Sloveniji, Njemačkoj… Klapa njeguje izvornu acapella pismu kao i obrade te autorske pjesme. 2007. su izdali prvi nosač zvuka ”Tu je jubav moja”, sedam godina kasnije “Busolu života”, a u pripremi je i treći nosač zvuka.