Čavle 31. siječanj 2018.

Maškarano ludilo na 1111 metara nadmorske visine

Maškarano ludilo na 1111 metara nadmorske visine
Maškarano, ludo i veselo ove će subote biti na 1111 metara nadmorske visine. Pogađate, vrijeme je za 18. “Maškarani Platak”, jednu od najzabavnijih karnevalskih manifestacija u našem kraju.
 
Kratak “pust” prepun maškaranih događanja pravi je izazov za sve ljubitelje “petog godišnjeg doba”. U “moru” manifestacija teško je odlučiti kamo za vikend. No, većina će se složiti, malo koja manifestacija može se usporediti s jedinstvenim “Maškaranim Platkom”. 
 
Na 1111 metara nadmorske visine maškare će ove subote (3. veljače), ako im to vremenske prilike dopuste, spuštati na improviziranim maškaranim sanjkama, uz “salve smijeha” na stazi i oko nje, a sve pod jasnim motom- “ki kako more i umi”. 
 
Maškarani spust ispred Velikog doma na Platku počinje točno u podne, dok je podjela nagrada najuspješnijima na rasporedu tri sata kasnije. No, važno je naglasiti- ne ocjenjuje se brzina već umjetnički dojam. 


Sudionike i gledatelje zabavljat će Unique Music Show, a u tome će im zasigurno pomoći i voditelj programa Davor Jurkotić. Organizatori će se kao i svake godine pobrinuti da subotu s Platka nitko ne ode gladan ni žedan. Na jelovniku će biti tradicionalni maškarani specijaliteti- fažol i kuhano vino. 
 
Prijavnicu za 18. “Maškarani Platak” i detaljne informacije možete pronaći OVDJE