Čavle 19. srpanj 2022. Izvor: Auro Domus

Na ljetovanje iz snova uz pomoć otkupa zlata

Na ljetovanje iz snova uz pomoć otkupa zlata
 
Iako smo mjesecima s nestrpljenjem iščekivali ljeto, ovakvim se vrućinama  malo tko raduje. Visoke temperature i užareni asfalt boravak u gradu čine teško podnošljivim. Bilo bi lijepo otputovati na neki otok i rashladiti se u moru i klimatiziranom apartmanu. Ili pobjeći u planine na svjež gorski zrak koji omogućuje ugodan odmor.

No, nemaju svi financijskih sredstava za priuštiti ljetovanje svojoj obitelji. Ili možda ipak imaju? Mnogi u svom domu imaju vrijednost na koju su vjerojatno i zaboravili. To je stari nakit koji se ne koristi odnosno zlatni predmeti koji nemaju uporabnu funkciju nego često samo "skupljaju prašinu".  Demodirano prstenje koje ne žele nositi, ogrlice koje su naslijeđene ili dobivene u djetinjstvu, naušnice bez svog para.. Po skrivenim kutovima naših kuća često se nalaze i zlatnici, zlatni satovi, čak i dentalno zlato… Cijena zlata je visoka i takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neiskorišteni. 

Kako biste iskoristili visoku vrijednost zlata i došli do većeg iznosa novca, možete koristiti uslugu otkupa zlata. To je najbolji, najbrži i najjednostavniji način dolaska do gotovine. Omogućuje ga Auro Domus- najveća hrvatska tvrtka specijalizirana za trgovinu plemenitim metalima, koja zlato otkupljuje na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Proces otkupa je jednostavan- dovoljno je svoje staro ili "lom" zlato donijeti u jednu od poslovnica gdje mu se odredi kvaliteta i masa te procijeni vrijednost. Kada se klijenti slože s ponuđenom cijenom te ovisno o vrijednosti zlatnog predmeta, iz poslovnice izlaze poprilično podebljanog novčanika.


Poslovnice Auro Domusa nalaze se diljem Hrvatske, a posjećuje ih tisuće zadovoljnih klijenata. Oni su otkup zlata prepoznali kao pametni način dolaska do potrebne gotovine. To može biti prilika i vama da sebi i svojoj obitelji ovog ljeta priuštite zasluženi godišnji odmor!

Stoga dođite na besplatnu procjenu u poslovnicu Auro Domusa u Čavlima na adresi Čavja 36. Radno vrijeme poslovnice provjerite na web stranicama Auro Domusa, a dodatne informacije možete doznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72. Neka vam vaše staro zlato omogući nezaboravan odmor!  

(PROMO)