Čavle 19. kolovoz 2017.

Nikad zabavnija subota na Platku uz brojne posjetitelje

Nikad zabavnija subota na Platku uz brojne posjetitelje
Platak je ove subote otkrio mnoga zabavna “lica”. Bogat program manifestacije “Sva lica Platka” počeo je jutros nogometnim i odbojkaškim turnirom te tubingom i panoramskim vožnjama žičarom, a brojne aktivnosti posjetitelje su čekale tijekom čitavog dana.

Sjajan dan na Riječanima najdražoj planini donekle je uspjelo poremetiti tek loše vrijeme i povremena kišica koja u popodnevnim satima nije imala razumijevanja za “Sva lica Platka”.

Na Platku, koji je zasjao punim sjajem, danas je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Sportsko- turistička manifestacija simboličnog naziva počela je "na parkingu", u jutarnjim satima, malonogometnim, košarkaškim i turnirom u odbojci na pijesku, a sve na obnovljenim terenima.

Zabavno je bilo i podno Radeševa gdje su posjetitelji uživali u atraktivnom tubingu, odnosno sanjkanju na suhom. Neki su se pak provozali sedežnicom i uživali u jedinstvenom pogledu koji se pruža na Kvarner, dok su se oni hrabriji s vrha spuštali biciklima.

Uz sportski organizatori su pripremili i relaksirajući program uz brojne aktivnosti i radionice za mlađe i one nešto starije. Posjetitelji su se mogli odmoriti u visećim ležaljkama ili u “Kutku za opuštajući trenutak”.

U večernjim satima okupljeni su mogli uživati u bogatom glazbenom programu. Nažalost kiša je “odgodila” panoramsu vožnju žičarom do vrha Radeševa, gdje je bilo u planu opuštanje uz svirku uživo te povratak lampionima osvjetljenom Turističkom stazom. No, u svemu tome na Platku će se moći uživati slijedećeg vikenda.