Čavle 17. rujan 2023. K.V., foto: Damjan Jelenović

Novi veliki fitnes centar “City Fit” otvoren na Čavlima

Novi veliki fitnes centar “City Fit” otvoren na Čavlima
Na oduševljenje brojnih zaljubljenika u tjelovježbu i zdrav život na Čavlima je otvoren “Fitness & health center City Fit”

Na Čavlima je s radom počeo “Fitness & health center City Fit”. Na čak 400 kvadrata, uz svlačionice, korisnicima su na raspolaganju dvije velike prostorije. Jedna je opremljena s dvadesetak sprava za vježbanje, gdje će na svoje doći ljubitelji samostalnog treniranja, dok je druga prvenstveno namijenjena i prilagođena za grupe. 


A zaljubljenici u tjelovježbu i zdrav život za početak će moći birati između nekoliko programa. Pilates i Fat burn vodit će licencirana trenerica Ivana Host, Funkcionalni trening i Cross trening vodit će također licencirana fitness trenerica Iva Brkić, a Rekreativni boks boksač Edvin Kujović. 

Tu je i City Fit program, kojeg će u jutarnjim satima voditi magistar kineziologije, ujedno i vlasnik centra, iskusni Mario Milanović, koji trenutno završava postdiplomski studij sportske i rehabilitacijske medicine.


Vrlo brzo, također u jutarnjim satima, krenuti bi trebao i program namijenjen mještanima treće životne dobi, koji se je, ističe Milanović, pokazao izrazito dobrim u Rijeci i Kostreni, a vodit će ga iskusni fizioterapeuti. 

Uz to istaknuti treba i mogućnost individualnih treninga, koje će uz Milanovića voditi fitnes trener Roko Tomac. Personalizirani, prilagođeni treninzi dostupni su svima, neovisno o iskustvu, životnoj dobi, fizičkoj spremi i zdravstvenom stanju.


“Općina Čavle raste i razvija se, a zajedno s njom rastu i potrebe mještana. Vidjelo se da Čavlima, ali i široj okolici nedostaje jedan ovakav objekt. Od zatvaranja fitnes centra na Kukuljanovu imali smo puno upita od naših članova, koji su bili prisiljeni na treninge odlaziti u riječke teretane. Siguran sam da će novi centar zadovoljiti potrebe kako naših starih, tako i brojnih novih korisnika”, ističe Milanović.


“Fitness & health center City Fit” nalazi se na adresi Halovac 1 (ispod Caffe bara Ivano), na samo nekoliko minuta od Industrijske zone i neznatno više od Rijeke. Centar je otvoren radnim danom od 8 do 22 sata te subotom od 8 do 14 sati. No, kako najavljuje Milanović, uskoro će centar dobiti digitalni ulaz, čime će i radno vrijeme biti znatno fleksibilnije. 

Za kraj spomenimo i kako korisnici u centru iskoristiti mogu sve pogodnosti koje nude Multisport kartice. Više informacija o radu centra dostupno je na Facebook stranici i Instagramu centra, a odgovore na  eventualna pitanja moguće je dobiti na telefon 098 925 7884 (Mario).

(PROMO)