Čavle 30. svibanj 2019.

Odbojkaši Grobničana sezonu završili berbom odličja

Odbojkaši Grobničana sezonu završili berbom odličja
Talentirane mlade odbojkaše Grobničana, koji su se u svibnju okitili županijskim zlatima, srebrima i broncama, ugostila je općinska načelnica Ivana Cvitan Polić. 

Sjajna je sezona iza mladih odbojkaša Grobničana, koji su “prohujali” županijom. Naime, prvo su mjesto Grobničani osvojili u kategorijama mini odbojka i najmlađi kadeti te u kategoriji mlađi kadeti, što ima posebnu težinu jer su u natjecanju, uz našu, sudjelovali i predstavnici Istarske županije.


Drugo su u mjesto u županiji igrači MOK Grobničana osvojili u maloj odbojci, dok su konkurenciji dvaju županija Grobničani treći završili u kategoriji kadeta. Spomenuti svakako treba da su Mihael Moreti i Lovro Maglica proglašeni najboljim županijskim igračima u mini odbojci i mlađim kadetima. 

Uspjeh Grobničana izostao nije niti na državnoj razini, gdje su mlađi kadeti završili peti, dok su u kategoriji mala odbojka Grobničani osvojili šesto mjesto. 


Povodom izvrsnih ovosezonskih rezultata predstavnike MOK-a Grobničan u Općini Čavle je danas ugostila općinska načelnica Ivana Cvitan Polić.

“Na ovaj način želimo odati priznanje, ali i promovirati klub i sport, naše mlade odbojkaške nade. Veseli nas što su u tako kratkom vremenu uspjeli okupiti brojne zaljubljenike u odbojku i ostvariti izvrsne rezultate”, poručila je Cvitan- Polić, izrazivši nadu da u budućnosti MOK Grobničan dobije i seniorsku momčad. 


Muški odbojkaški klub Grobničan osnovan je 2013. godine te danas u mlađim kategorijama okuplja četrdesetak talentiranih odbojkaša s kojima rade treneri Beatrice Kovačević i Vlado Maglica. 

“Djeca su super, motivirana su, lijepo igraju i zadovoljstvo je raditi s njima. Prezadovoljni smo i zbog ostvarenih rezultata”, poručila je Beatrice Kovačević, zahvalivši Općini Čavle na podršci.