Čavle 29. lipanj 2021.

Platak će pokazati svoja 4 lica, a kreće s najslađim- psećim

Platak će pokazati svoja 4 lica, a kreće s najslađim- psećim

“Vau, vau” lice Platka na rasporedu je ove nedjelje. Već tjedan dana kasnije Platak će pokazati svoje “Zen lice”, dok će u “Vertikalnom” i “Sportskom” posjetitelji uživati krajem kolovoza

Platak će ovog ljeta otkriti svoja četiri lica, a sve kreće onim najslađim- psećim. Novo “Vau vau lice Platka” otvara ovogodišnje peto izdanje manifestacije “Sva lica Platka”, koja je danas najavljena na Čavlima. 


Već ove nedjelje, 4. srpnja, posjetitelji će tako na Platku moći uživati u raznolikom programu, posebno prilagođenom čovjekovim najboljim prijateljima. Tjedan dana kasnije na rasporedu je “Zen lice”, dok će u “Vertikalnom” i “Sportskom” posjetitelji uživati krajem kolovoza.

“Sportsko lice donosi turnire u malom nogometu, boćanju, disk golfu, odbojci i košarci. Vertikalno lice rezervirano je za mountain bike i trail utrke. Zen lice donosi nam radionice joge, panoramske vožnje žičarom i predavanje. Vau vau je novo lice Platka, prva takva manifestacija u našoj županiji. Čeka nas uistinu bogat program, tu su Hop kutak, dreser, veterinar, nutricionist, fun i chill zona, razne prezentacije, a imamo i natjecanje canicross, planinarsku vođenu turu canihike i obiteljsku tražilicu. Održat će se i edukativna čitaonica i kreativna radionica Izgubljeni Flegi. Događanje je humanitarnog karaktera. Sa svojim štićenicima doći će nam predstavnici skloništa za nezbrinute životinje”, najavila je Barbara Gržetić, predsjednica DSR Kvarner, zahvalivši sponzorima HOP- u, INA- i Erste banci, JGL- u. 


Manifestacija je dio Festivala sportske rekreacije PGŽ te je podržana od Ministarstva turizma i sporta, Primorsko- goranske županije, Općine Čavle, Sveučilišta u Rijeci i Turističke zajednice Kvarnera.

“Sva lica Platka pokazala su da Platak nije samo skijalište, samo zimsko odredište, već da u njemu čitava obitelj može uživati cijele godine. Isplatilo se sve što se na Platku napravilo, zahvaljujući prvenstveno ulaganjima PGŽ i Općine Čavle”, istaknula je općinska načelnica Ivana Cvitan Polić. 


Kalendar događanja, satnicu, obrasce za prijave i dodatne informacije možete pronaći OVDJE