Čavle 13. veljača 2018.

Platak će subotu pokazati svoje zimsko lice

Platak će subotu pokazati svoje zimsko lice
Nakon uspješnog ljetnog izdanja manifestacija “Sva lica Platka” naredne će subote dočekati i svoju zimsku inačicu. Posjetitelje očekuju brojne sportske i zabavne aktivnosti. 
 
“Zimsko lice Platka” ove će subote (17. veljače) početi besplatnom sportsko- kreativnom radionicom za djecu stariju do četiri godine. Prijave se, ispred Malog doma, primaju do 10:30. Mališani će tako na Platku, na maštovit način, kroz sport, ples i glumu razvijati kreativno razmišljanje, pozitivan stav i samopouzdanje. 
 
Za sve ljubitelje biciklizma organizatori su pripremili atraktivnu MTB snow ride turu šumskim putevima Platka. Za sve koji žele probati nešto ovo tu je adrenalinski Skibike, kombinacija bicikla i skijanja, dok će sanjkaši na svoje doći na prvom SkiGuru sanjkaškom kupu Platka.


Skijaši će imati priliku isprobati različite tipove Head skija (slalom, veleslalom, freeride, allround) te saznati razne novitete i zanimljivosti o skijaškoj opremi iz prve ruke. 
 
Zagrijavanje za noćni program počinje u 18 sati ispred X Bara, uz Duo Brutalero, a u 19 sati kreće službeno otvaranje noćnog skijanja uz brojna iznenađenja. Karta za noćno skijanje za studente Sveučilišta u Rijeci je besplatna.
 
Detalje programa, satnicu i prijave potražite na web stranici platak.hr i facebook eventu Zimsko lice Platka.