Čavle 28. lipanj 2018.

“Političar” nasmijao Grobničane

“Političar” nasmijao Grobničane
Hit komedijom “Političar”, B Glad Produkcije, u Domu kulture na Čavlima sinoć je nastavljeno ovogodišnje izdanje “Festivala pučkog teatra”, koji se tradicionalno održava na Čavlima i u Omišlju.

Nakon “Pluća”, koja su u starom frankopanskom kaštelu gostovala protekle subote, Grobnišćina je, u sklopu 18. “Festivala pučkog teatra”, jučer ugostila predstavu “Političar”, B Glad Produkcije.


Poznati kazališni glumac Slavko Sobin u novoj komediji gledateljima, kojih se na Čavlima okupilo oko 350, je pokazao kako je iza kulisa naše svakodnevne politike. Sobin je utjelovio pet živopisnih likova, koji preko koalicije žele samo jedno- ugrabiti fotelje i zbrinuti sebe te pritom dobro nasmijao grobničku publiku.


U sklopu “Festivala pučkog teatra” u Omišlju danas gostuje “Pivo”, Teatra Gavran, a posljednja predstava na Čavlima igra sutra, kada u Domu kulture stiže "Kako život”, Kazališta Moruzgva. Zatvranje ovogodišnjeg “Festivala pučkog teatra” nastupima će uveličati Andrina Frleta i Plesni centar Sirius.