Čavle 20. kolovoz 2021.

Predstavljen novi autobus i dresovi NK Grobničana

Predstavljen novi autobus i dresovi NK Grobničana
Ovogodišnju će Bartoju po dobru pamtiti nogometaši Grobničana, koji su danas predstavili novi autobus u klupskim bojama, kao i nove garniture dresova. 

“Barotja 2021.” je počela svečano. Na stadionu Adela Beba Haramija u Mavrincima nogometaši NK Grobničana danas su predstavili nove garniture dresova, a prijevoznička tvrtka “Arriva” novi klupski autobus, oslikan atraktivnim motivima Nogometnog kluba Grobničan, Grobničkih dondolaša i Općine Čavle.


“Vrlo brzo dogovorili smo suradnju s Arrivom, koja je hitjela ostvariti suradnju s poznatim lokalnim nogometnim klubom. Mi smo s druge strane željeli imati dobru i pouzdanu prijevozničku kompaniju te smo brzo našli zajednički jezik. Dobili smo bolje uvijete prijevoza i uštedu od nekih 40- ak posto”, istaknuo je Damir Batarelo, predsjednik NK Grobničan.


Autobus s grobničkim motivima vozit će i redovne linije, čime će naš kraj dobiti dodatnu promidžbu, a po potrebi će biti ustupljen Nogometnom klubu Grobničan, ali i Grobničkim dondolašima te Općini Čavle. 

U prvom “điru” autobus je danas prešao relaciju od stadiona u Mavrincima do Trga hrvatskih branitelja, iza Doma kulture Čavle, gdje će se večernjim satima održati svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Čavle.