Čavle 10. srpanj 2023. Izvor: Sva lica Platka

Prijave za 7. izdanje događaja "Sva lica Platka" su u tijeku

Prijave za 7. izdanje događaja "Sva lica Platka" su u tijeku
Posljednje dvije nedjelje u kolovozu već su godinama rezervirane za sportski spektakl na 1111 metara nadmorske visine

U subotu 19. kolovoza, snage će odmjeriti ekipe u malom nogometu, odbojci na pijesku, košarci 3 na 3, boćanju i disc golfu, a u nedjelju, 27. kolovoza, vidjet će se tko je u najboljoj trkačkoj i biciklističkoj formi.

Mali nogomet igra se u muškoj konkurenciji, dok se odbojka i boćanje igraju u mješovitoj, disc golf zasebno u muškoj i u ženskoj, a košarku će ove godine zaigrati i dečki i cure, zatim mlađe dobne kategorije i košarkaši i košarkašice u kolicima.


Broj sudionika je ograničeni, a detaljnije informacije i prijavnice dostupne su na web stranici sva-lica-platka.eu te na facebook događajima Vertikalno lice Platka 2023. i Sportsko lice Platka 2023. Najuspješnije očekuju unikatne medalje s maskotom Platkom te nagrade.

Sudjelovanje za studente Sveučilišta u Rijeci je besplatno zahvaljujući Studentskoj sportskom društvu Nautilus koje je to omogućilo uz sufinanciranje Studentskoj centra i Studentskoj zbora Sveučilišta u Rijeci.

Spomenimo i kako će, osim roštiljnih mjesta na Platku koja se uvijek brzo popune, ove godine u ponudi biti i INA Fresh Corner.


Vertikalno lice Platka i ove godine donosi novine u utrkama, tako da će sudionici moći odabrati između Brze 8ice, Slatke 15ice i Atraktivne 22ica powered by INA. Biciklisti i dalje ostaju u kružnom formatu utrke, gdje će dečki pokušati završiti 6 krugova, svaki dužine 3km, a cure 5 krugova.

Bogati startni paketi rezervirani su za svih koji se prijave do 12.8., nakon čega su prijave i dalje moguće, ali se ne garantira puni startni paket. 

Vrijedne nagrade osigurali su: INA d.d., Keindl sport, JGL d.d., Dogma socks, Lera sport, Remarkable events, Iglu sport, Damir Tau- riječki brend naočala, Erste banka, Hidra funkcionalna pića, Hortiriviera d.o.o. i Natural wealth.

Prijave za trail utrke nalaze se na stotinka.hr, a za MTB XCO na my.raceresults.com