Čavle 26. studeni 2021. Klaudio Vrančić

Prijem za boćarice- “Velike medalje stigle u malu općinu”

Prijem za boćarice- “Velike medalje stigle u malu općinu”
Čavjanske boćarice Carrolinu Bajrić i Nikol Marelju, koje su u Alassiju osvojile tri srebra, danas je ugostila općinska načelnica Ivana Cvitan Polić

Prijem za srebrne čavjanske boćarice održan je u Općini Čavle, gdje je Carrolinu Bajrić, Nikol Marelju i trenera Deana Klarića ugostila općinska načelnica Ivana Cvitan Polić, čestitavši mladim sportašicama te im obećavši daljnju podršku Općine. 


Zahvalivši Općini Čavle na potpori trofejna Carrolina se osvrnula i na svoj “srebrni niz”, a nada se da će oko vrata uskoro staviti i toliko željeno zlatno odličje. 

Nakon prvog nastupa na jednom velikom natjecanju NIkol je zahvalila svima na potpori, poručivši kako je ponosna na ostvarene rezultate, zadovoljna što su "velike medalje stigle u malu općinu".


Sredinom prosinca Carrolina i Nikol nastupit će na državnom prvenstvu što s održava u Kastvu i na Čavlima, a u godini koja je pred nama čekaju ih Europsko prvenstvo i Svjetske igre. Nova bi odličja uskoro mogla stići na Čavle, možda među njima bude i Carrolinino zlato.