Čavle 18. lipanj 2018.

“Sirius” i gosti još jednom rasplesali Grobnišćinu

“Sirius” i gosti još jednom rasplesali Grobnišćinu
Šezdesetak plesača, okupljenih u Domu kulture na Čavlima, predstavilo se jučer Grobničanima i njihovim gostima u sklopu 3. Završne produkcije Plesnog centra “Sirius”.

Novu grobničku plesnu bajka okupljenima su sinoć u Domu kulture Čavle, uz pomoć gostiju, “ispričali” talentirani mladi plesači Plesnog centra “Sirius”.

U rasplesanoj se grobničkoj večeri, kroz dvadesetak atraktivnih koreografija, koje “potpisuju” Lucija Vojta, Linda Doričić, Natalija Malbašić, Azra Subašić, Jan Maroević i dakako Roman Vrančić, predstavilo šezdesetak plesača. I dok su sjajni seniorski nastupi, već tradicionalno, plijenili posebnu pažnju, veliko su oduševljenje u gledalištu izazvali najmlađi plesači, od kojih neki imaju tek četiri godine.

Dvjestotinjak okupljenih gledatelja uživalo je tako u različitim plesnim stilovima, kao što su urban, mtv commercial i jazz, a pohvaliti svakako treba i goste. Naime, 3. Završnu produkciju Plesnog centra “Sirius” dinamičnim su nastupima uveličali članovi Plesne grupe Flame i RIS Dance centra.