Čavle 17. prosinac 2021. K.V.

Skijaške karte za Platak od danas u prodaji i na Petrolu

Skijaške karte za Platak od danas u prodaji i na Petrolu
Platak u novu skijašku sezonu ulazi s novostima koje će razveseliti brojne ljubitelje skijanja s pogledom na more. 

Osim uobičajene kupnje skijaških karata na blagajni skijališta, od danas se karte za Platak mogu kupiti i na svim benzinskim postajama Petrola u Hrvatskoj i državama u regiji u kojima Petrol ima svoje benzinske postaje. 


Na Petrolu će u prodaji biti dnevne i tjedne karte kao i karte za djecu do 6 godina. Sezonske skijaške karte moći će se kupiti isključivo na blagajni Platka.

Kako kupiti skijašku kartu?

Kada kupac odabere vrstu skijaške karte koju želi kupiti, prodavač će obraditi njegovu narudžbu i izdati mu dnevnu ili tjednu skijašku kartu. Prilikom prve kupnje kupac polaže kauciju u protuvrijednosti 3 eura za Key Card koji može zadržati i višekratno koristiti ili vratiti na isto prodajno mjesto i uz predočenje računa zatražiti povrat kaucije. Nove skijaške karte na Key Card se mogu upisati tek nakon što su prethodno kupljenje karte iskorištene.


Kupci Key Carda imaju direktan pristup žičari, vučnicama i trakama i ne moraju odlaziti na blagajnu skijališta već direktno na staze. Key Card nije prenosiv što je uz opće uvjete navedeno na računu. Reklamacije su moguće isključivo na mjestu kupnje karte i uz predočenje računa.

Cijene skijaških karata i ostalih usluga koje nudi Goranski sportski centar ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlogodišnji cjenik. 

Za pitanja o kupnji skijaških karata korisnicima su na raspolaganju e-adrese platak@gsc-pgz.hr i prodaja@mojskipass.si  kao i broj +386 40 252 800.


Od sljedećeg tjedna bit će aktivno i mrežno mjesto mojskipass.si, a Platak će postati dio velike Ski Fun obitelji europskih skijališta pa koja svojim korisnicima omogućavaju ovakav način kupnje skijaških karata.

Kreće zasnježenje Radeševa

Na radost mnogobrojnih skijaša, od sutra kreće zasnježenje skijaške staze Radeševo 1, a potom i Zavoja 19 te staze Radeševo 2 pa je informacija o prodaji skijaških karata stigla u pravo vrijeme. Budu li vremenske prilike u skladu s prognozom, blagdanski vikend mogao bi označiti početak sezone skijanja na Platku.