Čavle 2. srpanj 2020.

Srpanj na Platku kreće jogom i nordijskim hodanjem

Srpanj na Platku kreće jogom i nordijskim hodanjem
“Festival sportske rekreacije Platak 2020” kreće u svoj drugi mjesec programa, pa će nakon izuzetno uspješnog lipnja i u srpnju ponuditi brojne atraktivne sadržaje. 

Prvi vikend u srpnju rezerviran je za dva odlična programa, a sve započinje u subotu 4. srpnja u 10 sati kada će započeti “Zen lice Platka”, program koji se organizira u suradnji s Društvom sportske rekreacije Kvarner. Bit će to idealna prigoda za fizičku i mentalnu relaksaciju te punjenje baterija i to kroz 4 radionice: Joga Smijeha, Hatha joga, Zvučna gong kupka i Do In vježbe. 


Za svaku radionicu svi zainteresirani se mogu prijaviti na Facebook eventu Zen lice Platka, a okupljanje i potvrda prijave je ispred malog doma Sušak na Platku, nakon čega će se radionice održati na lokaciji koja je iznenađenje. Nakon svake radionice na raspolaganju će biti i osvježenja prirodnim sokovima i čajevima u malom lounge prostoru. 


Nedjeljni program započinje u 11 sati nordijskim hodanjem i pješačenjem u suorganizaciji s KŠR Gorovo i to na laganoj stazi u trajanju od cca 135 minuta. Kako je 5. srpnja izborni dan u Hrvatskoj, organizator poziva svih da, osim izbora favorizirane političke opcije, izbor bude i zdrav život te kretanje u prirodi na Platku. Podsjetimo, na Platku je i temperatura osvježavajuća pa se tako proteklog vikenda morskih 28 pretočilo u 20 stupnjeva Celzija te je i to razlog za uživanje na 1111 m nadmorske visine.

Festival se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko- goranske županije i KŠR Gorovo.