Čavle 12. lipanj 2020.

Sve je spremno za još jedan aktivan vikend na Platku

Sve je spremno za još jedan aktivan vikend na Platku

Vježbanje s Mariom Mlinarićem, “Atletika u prirodi” i program “Vježbanjem do zdravlja” jamstvo su još jednog aktivnog i zanimljivog vikenda na Platku. 

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” kreće punom snagom u itekako atraktivan vikend, a sve započinje u subotu 13. lipnja s početkom u 10 sati, kada se u suorganizaciji sa AK Kvarner, organizira program “Atletika u prirodi”.  

“Atletika u prirodi”

Program se sastoji od treninga u prirodi za predškolsku dob koji će započeti u 10 sati, treninga u prirodi za djecu osnovnoškolskog uzrasta, s početkom također u 10 sati  (oba treninga uz trenere AK Kvarner) te rekreativnog trčanja pod vodstvom trenera Zorana Žilića s početkom u 11 sati. 

“Vježbanjem do zdravlja”

Nedjelja 14. lipnja je rezervirana za program KŠR Gorovo “Vježbanjem do zdravlja”, koji započinje u 11 sati Body Core programom uz Tajanu Stakić, poznato ime u svijetu fizikalne terapije, a koja najavljuje zanimljiv program u kojem će svi zainteresirani imati priliku probati i uvjeriti se kako se uz malo truda može napraviti velike promjene za sebe i svoje tijelo, s naglaskom na pravilno držanje tijela. Program vježbanja se nastavlja u 11:40 sati kružnim treningom pod vodstvom Milene Obradović Konjevoda te u 12:20 sati Body harmony dance programom pod vodstvom Romine Muškardin. 


U 13 sati Mario Mlinarić predvodi svoj nadaleko poznat i priznat MM Trening, nakon kojeg u 13:40 sati započinje program nordijskog hodanja i vježbanja kroz program “Vježbanje u pokretu s Mariom Mlinarićem”, što će svakako biti izvrsno finale aktivnog i atraktivnog programa u nedjelju. Isto tako, valja napomenuti da će se u 11 sati održati i radionica izrade smoothie napitaka u suradnji s Udrugom Žmergo.

Aktivnosti dostupne svima

U sve aktivnosti mogu se uključiti svih zainteresirani i to na licu mjesta, a organizator podsjeća da svi sudionici moraju imati adekvatnu sportsku obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode, trebaju poštovati epidemiološke preporuke HZJZ te da sudjeluju u programima na vlastitu odgovornost. Organizator se nada boljim vremenskim uvjetima nego prošlog vikenda, a o svim eventualnim promjenama pravodobno će izvijestiti javnost.

Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091 42 00 650 i 095 91 74 666 i na e-mail: sportzasve.pgz@gmail.com.