Čavle 11. lipanj 2020.

Uz sportski kamp djeci će u Mavrincima ljeto proletjeti

Uz sportski kamp djeci će u Mavrincima ljeto proletjeti
Ljetni kamp “Žuta minuta” ovog će se ljeta održavati u Mavrincima. Kamp je namijenjen djeci od 7 do 14 godina, koja će imati priliku baviti se sportom i učiti od iskusnih voditelja.

Uz nogomet, fitness, ples i gimnastiku osnovnoškolcima će na Grobniku ovo ljeto naprosto proletjeti. Naime, u fitness studiju “Fit by Elma”, Sportskoj dvorani Mavrinci i nogometnom igralištu NK Grobničana održat će se Sportski ljetni kamp “Žuta minuta”. 


“Cilj kampa je osigurati djeci aktivne praznike, približiti ih sportu i aktivnom načinu života, razvijati socijalne vještine, kao i stvaranje novih prijateljstva i razvijanje njihove kreativnosti”, poručuje Elma Rekić, jedna od voditeljica kampa. 


Uz Elmu, koja će se pobrinuti za kondiciju mladih sportaša, nogometnom će ih umijeću poučiti bivši nogometaš Rijeke i trener mlađih uzrasta Kristijan Čaval, dok će za plesno- gimnastički dio biti zadužena Mattea Linić. 


Ljetni kamp održavat će se u nekoliko termina i trajati po pet dana, od 8 do 16 sati, a za sve sudionike osiguran je i ručak. Djeca će biti selektirana po godištima, a svi zainteresirani mogu se prijaviti do 26. lipnja putem Facebook stranice ili na info@fitbyelma.hr.