Čavle 19. listopad 2020.

Vatreni doček za prvake- mlade odbojkaše Grobničana

Vatreni doček za prvake- mlade odbojkaše Grobničana
Mladi odbojkaši Grobničana novi su hrvatski prvaci. U finalnom susretu Grobničani su jučer u Zadru bili bolji od Odbojkaškog kluba Medicinar Trnje te su se sa zlatom vratili na Čavle, gdje su ih u večernjim satima, uz bakljadu i vatromet, dočekali mještani.

Najmlađi kadeti Odbojkaškog kluba Grobničan sudjelovali su na prvenstvu Hrvatske što se od petka do nedjelje igralo u dvorani ŠC Višnjik u Zadru. Grobničani su bez izgubljenog seta “protutnjali” skupinom u kojoj su još bili: HAOK Mladost, OK Ribola Kaštela i MOK Mursa Osijek. 

U polufinalu su Grobničani s 2:1 slavili protiv Odbojkaškog kluba Daruvar, da bi potom istim rezultatom jučer u finalu svladali Odbojkaški klub Medicinar Trnje. Naslov prvaka Hrvatske najveći je uspjeh u povijesti mladog grobničkog kluba, a dodatno priznanje dobio je Mihael Moreti koji je proglašen najboljim igračem turnira. 


‘’Sretni smo i zadovoljni, ponosna sam na dečke. Igrali su od prve minute skoncentrirano i staloženo, to se isplatilo. Priželjkivala sam dobar rezultat jer je dobra generacija, ali ovo je stvarno vrh vrhova’’, rekla je Beatrice Haramija, trenerica MOK- a Grobničan.

Za zlatne grobničke odbojkaše iza Dome kulture Čavle sinoć je stotinjak mještana pripremilo vatreni doček, uz bakljadu i veliki vatromet.