Čavle 22. lipanj 2022. Klaudio Vrančić

Vatreno finale- u čavjanskoj Jami slavila Pizzeria Na Piketu

Vatreno finale- u čavjanskoj Jami slavila Pizzeria Na Piketu
Pobjednik “Malonogometnog turnira Jama 2022.” je Pizzeria “Na Piketu” koja je u jučerašnjem finalu svladala Pekaru Klana. U finalu veteranskog turnira MNE Dynamic je nakon penala pobijedio Daman, a Grobnički dondolaši u revijalnom su susretu bili bolji od Halubajskih zvončara.

Velikom bakljadom i podjelom pehara najuspješnijima sinoć je u kultnoj čavjanskoj “Jami” završilo ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira. 


Pobjednik turnira je Pizzeria “Na Piketu” koja je u finalu svladala Pekaru Klana s 4:2. U susretu za 3. mjesto “Franko i prijatelji” su nakon penala slavili protiv Gornje Vežice. Najbolji strijelac turnira je Luka Radetić, najbolji golman NIkolas Bilen, a najbolji igrač Željko Tomić.


U finalu veteranskog turnira MNE Dynamic je nakon penala svladao Daman, dok je u utakmici za 3. mjesto Como tempera bila uvjerljiva protiv ekipe “Fumini puleni”. Nagradu za fair play dobila je najstarija ekipa na turniru- “CB Out”. Najbolji strijelac veteranskog turnira je Željko Tomić, najbolji golman Filip Arbanas, a najbolji igrač Dalibor Radusin.


Uoči finala organizatori turnira- Grobnički dondolaši snage su odmjerili s Halubajskim zvončarima, a “Derbi po domaću” završio je uvjerljivim slavljem domaćina.