Čavle 30. studeni 2017.

Veliki rock koncert za Dječju bolnicu Kantrida

Veliki rock koncert za Dječju bolnicu Kantrida
“Opća Opasnost”, “Atomsko sklonište” i “Bijelo Dugme tribut band” ove će subote na Čavlima svirati za Dječju bolnicu Kantrida.

Sedmosatni rock maraton u Domu kulture Čavle održat će se pod motom “Pomognimo njima, našim najmlađima”. Koncert ima humanitarni predznak. “Opća Opasnost”, “Atomsko sklonište” i “Bijelo Dugme tribut band” svirat će za Dječju bolnicu Kantrida.

Posjetitelje na Grobniku čekaju i domaće delicije, u režiji “Kuharice” restorana “Jist”, Zlatna kapljica Vrbničke žlahtine te “najbistrije kraljevsko Kaltenberg pivo”, uz koje je veselo raspoloženje zagarantirano.

Organizatori stoga pozivaju sve one velikog srca da u ovo predblagdansko vrijeme dođu na Čavle, uživaju u sjajnom rocku te dobrovoljnim prilozima, u skladu s mogućnostima, pomognu našim najmlađima.

“Pozivamo mještane grobničkih općina, sugrađane grada koji teče kao i sve stanovnike naše županije, a i šire da svojim prisustvom podrže ovu humanitarnu priču. Pokažimo zajedništvo i pomozimo našim najmlađima jer dobro je činiti dobro” poručuju organizatori.

Koncert organizira Udruga “Praesidio Frangipanis- Frankopanska Straža Grobnik”, uz pomoć suorganizatora: Kluba mladih Rijeka,  Dboki Sound & Lighta, udruge Čavjanske Maškare, Kuharice j.d.o.o.  i TZO Čavle, kao i brojnik pokrovitelja.

Humanitarni rock koncert, u Domu kulture Čavle, na rasporedu je ove subote (02. prosinca) u 21 sat, a ulaznice se, po cijeni od 30 kuna (40 kn na dan koncerta) mogu kupiti u Turističkoj zajednici Općine Čavle i Klubu mladih Rijeka.