Čavle 20. studeni 2023. Izvor: Historic racing car muzej

Veliki Vitin uspjeh proslavljen u Historic racing car muzeju

Veliki Vitin uspjeh proslavljen u Historic racing car muzeju
Muzej starih trkaćih automobila u Mavrincima ove subote bio je domaćin velike proslave podrške Viti Ćozi, 11-godišnjaku koji je svojim trudom i rezultatima osigurao nastup na svjetskom karting prvenstvu u Bahrainu

Velike priče i hvalevrijedni uspjesi obično kreću od “malih” ljudi s velikim željama. Jedan takav uspjeh proslavljen je ove subote u Historic racing car muzeju. Okupljeni, među kojima su bila i brojna poznata imena hrvatskog automobilizma poput Nike Pulića, došli su podržati mladog i talentiranog vozača s Grobnika Vitu Ćozu. Podsjećamo, Vito je, uz puno truda, treninga i podršku svojih roditelja, nedavno osigurao odlazak na svjetsko karting prvenstvo u Bahrainu.


“Ova godina je bila više nego uspješna za Historic Racing Car Croatia. Vozeći za AK Rijeka obranili smo naslov Državnog prvaka u brdskim Historic utrkama te osigurali prvo mjesto u Historic Rallyju, a samim time ozbiljno ušli u Rally priču. Muzej je dobio novo lice nakon jesenskog preuređenja, pokrenute su mnoge dobre priče i jednostavno je došlo vrijeme da se vidimo i nazdravimo, prije svega Viti Ćozi za njegov ogroman uspjeh. Svijet ostaje na mladima, pred Vitom je cijeli svijet i svjetsko prvenstvo, a naš Muzej je najbolje mjesto za spoj mladosti, znanja, tradicije i dobre zabave”, poručuje vlasnik Dorijan Kljun.