Čavle 11. ožujak 2022. Izvor: Aurodomus

Visoke cijene zlata donose vam više novca uz otkup zlata

Visoke cijene zlata donose vam više novca uz otkup zlata
Cijena zlata na tržištu ovih dana obara rekorde. Geopolitičke krize i galopirajuća inflacija snažno su utjecali na  podizanje cijene ovog plemenitog metala, na najviše razine u posljednjih 18 mjeseci! No, što to znači za obične građane? Kako oni mogu dobiti više za svoje zlato? 

Jedan od najlakših načina na koji možete iskoristiti višu cijenu zlata i zaraditi zove se otkup zlata.

Usluga otkupa zlata predstavlja najbolji, najbrži i najjednostavniji način dolaska do gotovine. Upravo sad je prava prilika za prodaju zlata kako biste odmah došli do veće svote novca, jer je rastom cijene zlata na tržištu, narasla i cijena koju otkup zlata nudi za vaše staro zlato.

“Vidim kako cijena zlata raste, pa sam se pitala što ja imam od toga?”, rekla nam je jedna Čavjanka. “No onda sam se sjetila da ja zapravo imam dosta tog starog nakita kojeg uopće ne nosim. Neke potrgane lančiće, prastare narukvice koje je još moja mama nosila a ja ih ni jednom nisam upotrijebila.. Našla sam i nekoliko naušnica koje nemaju par”, ističe naša sugovornica.  

Auro Domus otkupljuje zlatni nakit odnosno sve vrste lomljenog, ali i investicijskog zlata- zlatnike, zlatne pločice i poluge. U njegovim poslovnicama možete prodati i sve  vrste proizvoda od srebra, kao što su srebrni nakit, srebrni pribor, tacne, pepeljare, srebrnjaci i srebrne poluge. Takvi predmeti imaju svoju vrijednost, ali stoje neupotrijebljeni. A novac nam je uvijek potreban…

Proces otkupa se odvija na diskretan način uz profesionalnu uslugu. Staro odnosno lom zlato koje želite prodati treba donijeti u jednu od poslovnica Auro Domus-a gdje mu educirani djelatnici  odrede kvalitetu i masu te procijene vrijednost. Ukoliko se složite s ponuđenom cijenom, odmah na licu mjesta isplaćuje vam se novac.


Nitko ne može sa sigurnošću predvidjeti do kada će cijene zlata biti na ovako visokim razinama. Stoga, dođite u Vama najbližu poslovnicu Auro Domusa u Čavlima na adresi Čavja 36, donesite zlatni predmet na besplatnu procjenu i uprihodite lijep iznos kuna od prodaje! Vaše staro zlato možete zamijeniti za gotovinu i iz udobnosti Vašeg doma uz uslugu otkupa zlata poštom. 

Sve što vas o otkupu zlata interesira možete saznati i iz razgovora s našim ljubaznim djelatnicama pozivom na besplatni broj telefona 0800 73 72.

Iskoristite priliku- dobijte više za vaše zlato!

(PROMO)