Čavle 3. prosinac 2019.

Vrtićarci ukrasili Dom te pjesmom i plesom zabavili goste

Vrtićarci ukrasili Dom te pjesmom i plesom zabavili goste

Mališani iz Dječjeg vrtića Čavlić jučer su u Domu kulture Čavle održali prigodan program, a nakon pjesme i plesa otvorena je izložba njihovih radova. 

U predblagdansko raspoloženje Grobničane su na Čavlima jučer uveli najmlađi. Mališani iz Dječjeg vrtića Čavlić, točnije podružnica “Petešić”, su u Domu kulture pripremili zanimljiv program. 


Nakon prigodnog programa, pjesme i plesa, u sklopu kojega su na Čavlima gostovali i morčići “Malih Riječana”, svečano je otvorena izložba na temu- drvo. Radovi su nastali na svojevrsnoj likovnoj koloniji koja se u popodnevnim satima održavala u “starom” vrtiću, a na kojoj su uz mališane i odgajateljice sudjelovali i njihovi roditelji. 


Vrtićarci iz “novog” vrtića uključili su se u jučerašnji program svojom ponudom božićnih rukotvorina, koje su se prodavale u humanitarne svrhe- za riječku Socijalnu samoposlugu. 


Mališani će Dom kulture ponovno napuniti već 5. prosinca, kada će se održati predstava u organizaciji Društva Naša djeca Čavle, a najmlađe će razveseliti i posjet svetog Nikole.