Čavle 3. veljača 2020.

Zagrepčani najuspješniji, Grobničanu izvrsno 2. mjesto

Zagrepčani najuspješniji, Grobničanu izvrsno 2. mjesto
6. izdanje Međunarodnog odbojkaškog turnira “Grobnik Volleyball” protekle se subote igralo na Čavlima. U obje kategorije slavili su Zagrepčani, a zapažen uspjeh u “maloj odbojci” ostvarili su domaćini, koji su osvojili izvrsno 2. mjesto.

Dvjestotinjak talentiranih mladih odbojkaša iz Hrvatske i Slovenije okupilo se na Čavlima, gdje je protekle subote održano 6. izdanje Međunarodnog odbojkaškog turnira “Grobnik Volleyball.


Na turniru je sudjelovalo ukupno 18 ekipa iz: Kaštele, Zagreba, Ljubljane, Daruvara, Umaga, Rovinja i Primorsko- goranske županije, koje su se natjecale u dvije kategorije: mlađi kadeti i mala odbojka.


U obje kategorije slavila je selekcija Zagreba, a izdvojiti svakako treba sjajan nastup mladih odbojkaša Grobničana, koji su u “maloj odbojci” osvojili izvrsno 2. mjesto. Spomenuti svakako treba i kako je igrač Grobničana Emanuel Milinković uvršten u najbolju postavu turnira. 


Posebno atraktivno bilo je na otvaranju turnira u Sportskoj dvorani Mavrinci, koje su, na oduševljenje malih odbojkaša i gledatelja, svojim nastupom uveličali uvijek rado viđeni Grobnički dondolaši.

“Grobnik Volleyball” zajedničkim su snagama organizirali Muški odbojkaški klub “Grobničan“ i Odbojkaški savez Primorsko- goranske županije.