Čavle 1. kolovoz 2021.

Zaljubljenici u sport i prirodu uživali na Platku

Zaljubljenici u sport i prirodu uživali na Platku
Biciklijada, disk golf, streličarstvo i zanimljive sportsko- rekreativne igre jučer su na Platak privukle zaljubljenike u sport i prirodu

Na Platku je u suradnji s BK Grobnik održana Biciklijada koja je ponudila dvije rute, ovisno o željama i sposobnostima sudionika, a u koju su se uključili sudionici različitih generacija. U isto vrijeme se održavala, u suradnji s DGK Eagle, promocija disk golfa, atraktivne sportske discipline u kojoj su se okušali svi zainteresirani. Posjetitelji su iskazali i veliko zanimanje za streličarstvo, a vrhunska ekipa iz SK Ajkule Rijeka je osim prezentacije, omogućila svakom zainteresiranom da "osjeti luk i strijelu" te savlada osnove streličarstva.  


Za neke je to bio povratak u djetinjstvo i igre iz tog doba, a za neke pravo otkriće i atrakcija. Streličari Ajkula su demonstrirali vrhunsku preciznost te su sredine meta nerijetko bile pune strijela. Uz sve navedene aktivnosti, KŠR Gorovo  je pripremio i zanimljive sportsko- rekreativne igre te se moglo okušati u gađanju mete, kuglanju, rušenju čunjeva, hokeju, mini golfu i ostalim zanimljivim aktivnostima.