Kostrena 23. rujan 2019.

18. Jesen u Kostreni donosi čak 11 sjajnih predstava

18. Jesen u Kostreni donosi čak 11 sjajnih predstava

Zajedno s kalendarskom u Kostreni danas počinje kostrenska Jesen. Obojena smijehom i dobrom zabavom Kostrenjanima i njiihovim gostima donosi čak 11 zanimljivih predstava.

18. “Jesen u Kostreni” jedna je od najdugovječnijih kulturnih manifestacija na ovom području, koju zajednički organiziraju Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Udruga Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji, pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Primorsko- goranske županije.

Punoljetna Jesen donosi 11 zanimljivih predstava, a otvorit će je nova predstava Dramske kumpanije Katedre Čakavskog sabora Kostrene- “Lutrija”, za koju je ulaz besplatan.

Dva dana kasnije, 25. rujna u 20 sati, na rasporedu je stand up show iz Studija smijeha pod nazivom “Boca istine”. 


Sve predstave održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna, a ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima te u KD Kostrena, u Dallas Recordsu i Foto Reviji.

Ukoliko ima slobodnih mjesta, ulaznice se mogu kupiti i na dan predstave u holu Narodne čitaonice 60 min prije početka. Cijena ulaznice za umirovljenike iznosi 30 kuna i može se kupiti samo u KD Kostrena (Sportska dvorana Kostrena), uz predočenje dokumenta kojim se dokazuje umirovljenički status.

Program 18. Jeseni u Kostreni možete pogledati OVDJE.