Kostrena 2. studeni 2017.

7. Rijeka tattoo expo s čak 80 tattoo artista

7. Rijeka tattoo expo s čak 80 tattoo artista
Posljednji vikend studenog, od 24. do 26., rezerviran je za fanove tattoo scene, koji će ove godine imati priliku uživati u radovima 80 domaćih i inozemnih tattoo artista koji će se natjecati na 7. Rijeka Tattoo Expo-u.

Kostrenska sportska dvorana ponovno je domaćin riječke tattoo konvencije koja se u svom sedmom izdanju predstavlja kao najveća do sada s čak 80 natjecatelja, tattoo artista iz čak 10 europskih zemalja.

U tri dana konvencije, artisti će se natjecati ukupno u 13 kategorija od čega je svakako najvrjednija Best of Show koja će se dodijeliti u nedjelju.

Uz natjecateljski dio programa, posjetitelji će imati priliku uživati i u raznolikom zabavnom programu koji se sastoji od glazbenog dijela, plesnih točaka, performansa, nagradnih igara, a novost ove godine je obiteljski dan koji je planiran u nedjelju 26. studenog.

Važno za spomenuti jest da, kao i svake godine do sada, Rijeka Tattoo Expo nastavlja donirati potrebitima, a ove godine to je Košarkaški klub Kostrena- košarka u kolicima. Akcija doniranja započela je u lipnju na moto susretu Fluminense Ridersa MC, a nastavila se na Dark “O” metal festivalu, Udruge Ri Rock u srpnju. Slijedi prikupljanje donacija na 7. Rijeka Tattoo Expo, a akciji se pridružuju i Općina Kostrena, Komunalno društvo Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena te NL Professional Hairdresser & Barber Shop.

Sve informacije i novosti o 7. Rijeka Tattoo Expo mogu se pronaći na Internet stranici (http://rijekatattooexpo.com/ ) te Facebook i Instagram profilu.