Kostrena 18. ožujak 2017.

Atraktivne borbe ponovno u Kostreni

Atraktivne borbe ponovno u Kostreni
Udarci danas “sijevaju” Sportskom dvoranom u Kostreni, koja je ugostila četiri državna prvenstva. Čak 267 boraca i borkinja iz svih krajeva Hrvatske u Kostreni se natječu u low kicku, light contactu, kick lightu i point fightingu.

Zaljubljenici u borilačke vještine u Kostreni će danas doći na svoje. Čak 267 boraca i borkinja, iz 58 hrvatskih klubova, u Kostreni se trenutno bori za naslove hrvatskih prvaka u disciplinama low kick za juniore, kick light za seniore, point fighting za starije kadete te light contactu za juniore. 

Natjecanje u Kostreni ujedno je i kvalifikacijsko za ulazak u reprezentaciju, koju ove godine čekaju brojni izazovi. Kadeti i juniori nastupaju na europskom prvestvu koje bi se trebalo održati u Makedoniji, dok seniore čeka nastup u Brazilu.

Organizatori natjecanja u Kostreni su Hrvatski kickboxing savez, Kickboxing klub Bura iz Kostrene i Kickboxing savez Primorsko-goranske županije, a održava se pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.
 
Kickboxing klub Bura

Boje kostrenske Bure danas u Kostreni brane Antonio Pelčić i Diego Aldin prošlogodišnji državni prvaci u disciplini point fighting. Kickboxing klub Bura iz Kostrena djeluje od 1996. godine, a danas broji četrdesetak članova s kojima radi trener Klaudio Vukušić.