Kostrena 29. rujan 2016.

"Biznismen" u Kostreni

Ove subote (01.10.) u 20 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji na rasporedu je monodrama “Biznismen” Pozorišta Zahumlje iz Crne Gore.
 
Ova izvrsna i nagrađivana monodrama prepuna je smijeha i zabave te nam donosi dašak originalnog crnogorskog mentaliteta. Autor teksta Miodrag Karadžić napisao je i tekst kultne televizijske serije “Đenka još nije umrla, a ka' će ne znamo“, koje će se stariji sigurno sjetiti, a glumac Vojo Krivokapić poznat je TV publici po ulozi u seriji “Budva na pjeni od mora” gdje glumi policajca Mirka.
 
Cijena ulaznice za predstavu iznosi 40,00 kuna, a za umirovljenike 20,00 kn samo u KD Kostrena, te u Čitaonici na dan predstave (uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status).
 
Prodaja ulaznica vrši se putem sustava mojekarte.hr , a osim on- line kupnje, ulaznice se mogu kupiti i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records, Foto Revija, Caffe bar Nad Urom, KD Kostrena (Sportska dvorana), i u Narodnoj čitaonici uoči početka predstave.