Kostrena 14. prosinac 2020.

Blagdanskom fotografijom iz Kostrene do lijepih nagrada

Blagdanskom fotografijom iz Kostrene do lijepih nagrada

Slanjem fotografija posjetitelji mogu sudjelovati u izboru za najljepšu božićnu fotografiju i osvojiti lijepe nagrade

Poznata kostrenska obalna šetnica u ovo blagdansko razdoblje bogatija je za dvije nove zanimljivosti. “Pametne klupe” u Uvali Žurkovo i ispred Bistroa Kostrenka, uz ponešto ukrasa, kreativnosti i vještine, pretvorene su u prekrasne kutke za fotografiranje. Riječ je o zajedničkom projektu Centra kulture Kostrena i Turističke zajednice općine Kostrena kroz koji unatoč svim ograničenjima žele Kostrenjanima i njihovim gostima nadolazeće blagdane učiniti što ljepšima i veselijima.

Posjetitelji koji odluče zabilježiti svoj posjet Kostreni upravo na toj poziciji u periodu do 20. prosinca 2020. slanjem fotografije na info@ckk.hr mogu sudjelovati u izboru za najljepšu božićnu fotografiju na Facebook stranici @Nasa.Kostrena i Instagram profilu #nasakostrena i osvojiti lijepe nagrade- kišobran, tortu ili šalicu s motivima Kostrene i potpisom Juraja Zigmana. 

Izbor na Facebooku

Svaki autor može poslati samo jednu fotografiju na info@ckk.hr koja će u zajedničkom albumu biti zavedena pod rednim brojem dok imena autora fotografija neće biti javno objavljena. Nagrade će osvojiti tri fotografije koje dobiju najviše lajkova.  

Sve pristigle fotografije objavit će se kao zajednički album na Facebook stranicama Centra kulture Kostrena i Naše Kostrene 21. prosinca u 12 sati. Tijekom 48 sati publika će svojim lajkovima utjecati na rangiranje fotografija, a 23. prosinca u 14 sati objavit će se fotografije koje su prikupile najviše lajkova. 

Izbor na Instagramu

U nagradnoj igri možete sudjelovati i na Instagramu. Svoje fotografije objavite uz hešteg #najljepsabozicnabajkakostrena. Tri fotografije koje dobiju najviše lajkova također osvajaju nagrade.

Autorima najljepših fotografija na Facebooku i Instagramu  pripast će po kišobran i poklon vrećica Općine Kostrena i Turističke zajednice općine Kostrena. Drugoplasirane fotografije svojim će autorima donijeti slatku nagradu- Kostrensku tortu i poklon vrećicu dok će autori trećeplasiranih fotografija dobiti šalicu i poklon vrećicu.

Nagrađeni autori bit će pozvani da svoje nagrade preuzmu kod kutka za fotografiranje u Uvali Žurkovo.

Više o propozicijama sudjelovanja u izboru za najljepšu fotografiju potražite na mrežnim stranicama https://nasakostrena.hr/ i http://tzo-kostrena.hr/