Kostrena 23. srpanj 2021.

Bogat sportski i zabavni program ove subote u Kostreni

Bogat sportski i zabavni program ove subote u Kostreni
Divlja vaterpolo liga i SUP utrka te DJ Tommy, Trio Pešekani i Techno Vikingsi ove subote čekaju posjetitelje u Kostreni

Subota u Kostreni donosi bogat dnevni i večernji program na više lokacija pa svi koji odaberu Kostrenu kao vikend odredište za kupanje i dobru zabavu, sigurno neće pogriješiti.
 
Metropolis Beach bar Kostrena u suradnji s Vaterpolo klubom Jadran organizira Divlju ligu u kojoj se natječu timovi od 5 igrača s golmanom. Pobjednike očekuje nagrada, a publiku će osim zanimljivih utakmica tijekom čitavog dana zabavljati DJ Tommy, uz promotivne cijene pića, hostese i degustacije. Program počinje u 13 sati, a prijave kao i informacije o propozicije natjecanja mogu se pronaći na Facebook stranici Metropolis Beach bara Kostrena.
 

Kostrena će po prvi puta imati i svoju utrku daski za veslanje, poznatijih pod nazivom SUP. U organizaciji Me Gusta Beach Food & Bar-a i VOP SUP Team- a, održava se 1. Me Gusta SUP race. Natjecanje će se održati u 3 kategorije, za djecu do 14 godina, rekreativce i iskusne veslače u race kategoriji. Prijave počinju u 9:30 sati u Me Gusta Beach Baru, u 10:45 je skippers meeting a potom 11 sati starta dječja utrka. U 11:30 zaveslat će rekreativci, a u 12 sati natjecatelji race kategorije. Proglašenje pobjednika planirano je za 13:30 sati. Za sve koji se žele okušati u amaterskoj utrci, a ne posjeduju vlastiti SUP, mogu ga uz prethodnu najavu unajmiti na broj 0915050220.
 
Večer u Kostreni posjetitelji će provesti uz bend Trio Pešekani i evergreene na terasi Prenoćišta Lucija ili Me Gusti gdje će u 20 sati nakon dvogodišnje pauze nastupiti popularni Techno Vikingsi.

Naslovna: FB