Kostrena 2. studeni 2023. K.V.

Čak 1500 gledatelja uživalo u 22. "Jeseni u Kostreni"

Čak 1500 gledatelja uživalo u 22. "Jeseni u Kostreni"
U Kostreni je ove Jeseni održano osam sjajnih predstava u kojima je uživalo čak 1500 gledatelja

Završila je jedna od najdugovječnijih kostrenskih kulturnih manifestacija - tradicionalna “Jeseni u Kostreni”, koja je ove godine dočekala 22. izdanje. U Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji je, od 21. rujna do 26. listopada, gostovalo osam sjajnih predstava. 
 
Manifestaciju, čiji je cilj približiti kulturu publici i učiniti je što dostupnijom, ponovno je obilježio izvrstan odaziv gledatelja. Predstave je ukupno pogledalo njih čak 1500, a najposjećeniji su bili “Izbacivači” Teatra Exit te odmah nakon njih “Seks i glad” Tarika Filipovića.


“Bilo je jako dobro, Jesen je prepoznata izvan granica Kostrene, dolaze nam ljudi iz cijele županije, doslovno jer ih je bilo i iz Gorskog kotara. Veselimo se idućoj Jeseni u Kostreni te uskoro krećemo s pripremom novog programa”, poručila je Borka Reljac, ravnateljica Centra kulture Kostrena, zahvalivši na pomoći Primorsko-goranskoj županiji i Općini Kostrena.


22. “Jesen u Kostreni” Centar kulture Kostrena je organizirao uz pomoć Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji i Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena.