Kostrena 11. listopad 2022. K.V.

Čak tri predstave u narednih sedam dana u Kostreni

Čak tri predstave u narednih sedam dana u Kostreni
Kazalište Moruzgva stiže s predstavom “Jel' tako Zorane?”, Dramska sekcija KD PAVZA s komedijom "Skočiva pod odejo”, a B Glad produkcija s “4 poze, sretan svršetak”

U sklopu manifestacije "Jesen u Kostreni" u srijedu 12. listopada u 20 sati u Narodnoj čitaonici gostuje Kazalište Moruzgva s predstavom “Jel' tako Zorane?”, obiteljskom pričom čije članove glume Vedran Mlikota, Barbara Nola, Ivan Čuić, Petra Svrtan i Iva Kraljević. U prodaji je još svega desetak ulaznica, a mogu se kupiti u sustavu mojekarte.hr i na blagajni Čitaonice sat vremena prije predstave.


U subotu 15. listopada u 20 sati u Kostreni gostuje Dramska sekcija KD PAVZA iz Općine Selnica ob Dravi s komedijom "Skočiva pod odejo”. Iako je predstava na slovenskom jeziku, zanimljiv zaplet i niz smiješnih situacija iz života jednog bračnog para i njihovih prijatelja uspješno će nadvladati jezičnu barijeru. Ulaz je slobodan.

Koristimo priliku napomenuti da je predstava “4 poze, sretan svršetak”, koja je na rasporedu u utorak 18. listopada rasprodana! Organizator Jeseni u Kostreni  je Centar kulture Kostrena uz potporu Narodne knjižnice Kostrena i pokroviteljstvo Općine Kostrena.